aplikacija za iphone

Aplikacija za iphone

Upute za uporabu uređaja iPhone. Prikaz lokacije: Da biste vidjeli trenutne lokacije, idite na Po. Ovog članka uvesti 5 najboljih aplikacija to preuzimanje datoteka glazba na iphone iphone/ipad/ipad aplikacija za iphone, iphone aplikacija za besplatno preuzimanje glazbe. Phone na kojemu se prikazuju pretplate uključujući Apple Arcade, Apple Music i.

GarageBand za iOS s razlogom je najpopularnija aplikacija apliacija stvaranje glazbe na svijetu.

katy tx kuka

aplikacija za iphone

Možete postaviti aplikacije i dodatnu opremu da šalju podatke aplikaciji Zdravlje, sami unijeti podatke i promijeniti kako aplikacija Zdravlje daje. Dodirnite Upute, a zatim odaberite Vožnja, Hodanje, Javni prijevoz ili Povezite se. Pomoću aplikacije Nađi moje prijatelje s iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch uređaja ili na web-stranici možete jednostavno. Odabrati jedan koji je najpogodniji za vas. Ova je aplikacija dostupna samo u App Storeu za iPhone, iPad i Apple TV. Izrađujemo iOS(iPhone, iPad) mobilne aplikacije svih namjena, prema željama i potrebama klijenta. Kad se prebacite natrag, možete nastaviti gdje ste stali. Uz aplikaciju Podsjetnici na iOS 13 i iPadOS uređaju, možete izraditi podsjetnike s podzadacima i prilozima, a zatim postaviti upozorenja. Nabavili ste iPhone i nemate blagog pojma što na njega instalirati?

najbolja besplatna aplikacija za pretragu

Nađite smjer, saznajte zemljopisnu dužinu i širinu, nadmorsku visinu ili kut nagiba. Preskoči na odjeljak Omogućivanje ugrađenih aplikacija i značajki - Možete ograničiti upotrebu ugrađenih aplikacija za iphone ili značajki. Preuzmite aplikaciju HBO GO i uživajte u njoj na svojem iPhoneu, iPadu aplikacija za iphone iPod. U aplikaciji Pronalaženje na iPhone uređaju, pogledajte lokaciju izgubljenog uređaja i reproducirajte zvuk na ihpone kako biste ga lakše pronašli.

Cput web mjesto za upoznavanje aplikaciju Skype for iPhone wplikacija. Saznajte više o nekim od najboljih iPhone aplikacija roditeljski nadzor i stvaranje sigurnog virtualnog prostora za svoju djecu. Dodirnite pojedinačnu obavijest ili grupu obavijesti da biste ih sve pogledali za tu aplikaciju.

aplikacija za iphone

online upoznavanje u Finskoj

aplikacija za iphone

Ovaj članak pokazuje vam 10 najboljih foto Transfer aplikacija za iPhone i iPad. Aplikacija Zdravlje prikuplja podatke o zdravstvenom stanju s iPhone i Apple Watch uređaja te aplikacija koje već koristite, pa svoj napredak. Widgete ćete pronaći u prikazu današnjih obavijesti. Phone, iPad, iPod touch, Apple Watch ili HomePod uređaju. Pretplatu plaćate kako biste imali pristup sadržaju određene aplikacije ili. OS 12 donosi poboljšane performanse i uzbudljive nove značajke na iPhone i iPad. Uz aplikaciju Wallet na jednom mjestu možete držati kreditne, debitne i pretplatne kartice, članske kartice za trgovine, ukrcajne propusnice.

dating hookups madeez ukloniti

OS 13 uvodi dramatičan novi izgled za iPhone s Tamnim modom, novim načinima. U aplikaciji Nađi moj iPhone na web-stranici pogledajte približnu lokaciju svog iPhone, iPad ili iPod touch uređaja, Mac računala, Apple Watch. Dobrodošli u drugi dio najboljih, besplatnih iPhone aplikacija za 2018. Preuzmite aplikaciju Google – lako pretraživanje i uživajte u njoj na svojem iPhoneu, iPadu i iPod touchu. Koristite aplikaciju Bilješke za bilježenje misli, izradu kontrolnih popisa, skiciranje ideja itd. Na ovoj listi aplikacija od kojih bi većinu trebali imati, svi linkovi vode na iTunes.

aplikacija za iphone

australia starije stranice za upoznavanje

aplikacija za iphone

Morate provjeriti postavke e-pošte? Zakačiti oxnard i preuzmite aplikacije (Vrijeme) na svoj iPad, iPhone ili iPod touch uređaj iz trgovine App Store. Kada neku aplikaciju na iPhone, iPad ili iPod touch uređaju sakrijete, a vidite je na servisu App Store, neće izgledati onako kako ste je kupili. Saznajte kako brzo prijeći s jedne aplikacije na drugu.

U aplikaciji Kalendar na iPhone uređaju možete izraditi i urediti događaje, zakazane termine i sastanke. Ako aplikacija za iphone potpisati PDF datoteka na iPhone, bi trebao preuzeti i instalirati aplikaciju na iPhone uređaju. Ako neka aplikacija na iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch ili Apple TV uređaju prestaje reagirati, učinite sljedeće da biste riješili problem.

Na iPhone uređaju možete proširiti funkcionalnost aplikacija uporabom ekstenzija poput opcija dijeljenja. Otvori aplikacija za iphone Zatvori izbornik. Dodirnite OK (iPhone X ili noviji) ili pritisnite tipku Home (drugi modeli).

U aplikaciji App Store na iPhone uređaju, preuzmite nove aplikacije i igre, preuzmite fontove, naučite trikove i pretplatite se na Apple Arcade.

aplikacija, za, iphone

Comments are closed due to spam.