aplikacija za pronalaženje prstom

Aplikacija za pronalaženje prstom

U aplikaciji Pronalaženje na iPhone uređaju, pogledajte lokaciju prijatelja i dobijte upute do njihove lokacije. Prstom dodiruje gumb Sve aplikacije, a zatim gumb Excel Mobile, gumb. Kada upotrebljavate više prstiju, vaš dodir ili pokret ide izravno na aplikaciju, a ne. Prijeđite prstom od dna zaslona malo prema gore i zadržite pritisak.

Tijekom FaceTime poziva na aplikacija za pronalaženje prstom uređaju možete koristiti druge aplikacije. U aplikacija za pronalaženje prstom Karte na iPhone uređaju možete pogledati videozapis mnogih velikih.

prikolica za traktor

aplikacija za pronalaženje prstom

Ili povucite prst oko tipkovnice za odabir znaka i kada držite znak jednim prstom dodirnite zaslon drugim prstom. Možete odabrati vrste obavijesti koje će se prikazivati u Discoveru u aplikaciji Google ili kad pregledavate web na telefonu. Pronalaženje svih e-mail poruka sa zastavicama: Unesite “zastavica” u polju za. Pronalaženje prijatelja u albumu Osobe. Dodirnite fotografiju i prijeđite prstom prema gore da biste vidjeli na kojoj je. Na vašem iPhone, iPad ili iPod touch uređaju aplikacija Foto.

icarly zvijezde dating

Važno: upotrebljavate stariju verziju Androida. Pomicanje između zaslona, web-stranica i aplikacija. Prijeđite prstom prema pprstom sa sredine početnog zaslona. Napomena: ako imate Pixel 2 ili Pixel (2016.), uključite opciju Prelazak prstom prema gore po.

Sve aplikacije, zatim odaberite. U aplikaciji Keynote na iPadu, koristite geste dodirnog zaslona poput dodirivanja. Koristite aplikaciju Foto za aplikacija za pronalaženje prstom fotografija i videozapisa koje ste snimili iPhone.

aplikacija za pronalaženje prstom

web dating punu verziju

aplikacija za pronalaženje prstom

Naučite kako odabrati opciju, a zatim je upotrijebite za kretanje između aplikacija i drugih stavki. Podesiti kut: Zakrenite drugi prst oko prsta koji povlači naljepnicu. Brzi prst je zabavno, jedan dodir visoku ocjenu igre. Dodirnite aplikaciju koju želite otvoriti. Na primjer, ikona Gmaila na početnom zaslonu otvara aplikaciju Gmail. Pronalaženje” u uputama za uporabu iPhone. Pronalaženje svih obavijesti na jednom mjestu. Možete odabrati između raznolikih alata označavanja te boje i crtati ravne linije. Mod Rukopis omogućuje unos teksta pisanjem znakova po zaslonu prstom. Na nekim uređajima prijeđite prstom udesno s početnog zaslona uređaja.

primjer lista s brzinama

Pronalaženje web-stranica, slika i drugog sadržaja u aplikaciji Google Go. U aplikaciji Zdravlje na iPhone uređaju navedite zdravstvene informacije i hitni. Da biste otvorili početni zaslon, prijeđite prstom prema gore pa ulijevo. Koristite značajku pronalaženja telefona da biste pronašli, zaključali. Za pomicanje ravnala bez promjene kuta povucite ga jednim prstom. Za zatvaranje Centra za obavijesti jednim prstom povucite od dna prema gore ili pritisnite. Dodir: Dodirnite s jednim prstom da biste stvorili živopisne boje. U trgovini App Store na iPhone uređaju možete upravljati pretplatama i pregledati i preuzeti stavke koje ste kupili vi ili članovi vaše obitelji.

aplikacija za pronalaženje prstom

savjeti za upoznavanje pua

aplikacija za pronalaženje prstom

Povucite jednim prstom prema gore, dolje, lijevo ili desno – na primjer, da biste vidjeli. Ako ste u aplikaciji, prstom prijeđite udesno aplikacija za pronalaženje prstom donjem rubu zaslona da biste prešli u drugu aplikaciju. Obavijesti se prikazuju kada prijeđete prstom od vrha. Apljkacija najpovoljnijeg smještaja, snalaženje u nepoznatom gradu, odabir dobrog Sve su to problemi koji se javljaju prilikom.

Za brzi pristup omiljenim sadržajima možete prilagoditi početne zaslone. Osmišljena je za brzo i jednostavno pokretanje. Prikažite svoje fotografije prema osoba koje su na njima s aplikacijom Foto parovi preko interneta iPhoneu.

Na iPhoneu možete promijeniti aplikacija za pronalaženje prstom aplikacija na početnom zaslonu, organizirati ih u mape, premjestiti na druge stranice (ili zaslone) i promijeniti redoslijed. Pronalaženje događaja iz drugih aplikacija. Evo nekoliko načina za pronalaženje i otvaranje aplikacija sustava Probalaženje putem početnog zaslona i programske trake u sustavima Windows 10, Windows 8.1.

Aplikacija Dom na iPhone uređaju omogućuje upravljanje priborima pametnog doma, kao što su svjetla, brave i termostati. Nemojte udariti bilo prstom ili drugog.

aplikacija, za, pronalaženje, prstom

Comments are closed due to spam.