mogu li spojiti sub bez pojačala

Mogu li spojiti sub bez pojačala

Nastavite raspravu bez mene, jer ja se više ne uključujem u nju. Kako bi se dekodirao AC 3 kanal potrebno je posebno pojačalo / reciever.

Ovo kad sub ima nižu impedancu još može proć ali kad bi imali istu to ne bi.

Izlazim iz profesora

mogu li spojiti sub bez pojačala

Kako to spojiti, što mi treba, gdje kupiti.? DVD-u. A jos nesto, ako subwoofer ima ugrađeno pojačalo može li se spojit. Osim putem adaptera, pojačalo se može napajati i putem PW-10 PSU. Nemojte spajati aktivne zvučnike (s ugrađenim pojačalima) na zvučničke priključke uređaja jer može doći do oštećenja pojačala i aktivnih zvučnika. Izgleda ništa bez dc-dc, najjače na 12 V je 22w sa tda1552q. Kako najbolje to spojiti serijski ili paralelno i koje su posljedice??? Ali moram stisat zvuk od pojacala na sub-u ali ja bi to dalnjiskim. Zašto ne i lijevo i desno A, bez B?

kad započnete izviđati u hollywoodskom u

Bolja opcija je spojiti sub na high level (pojačalo ga ne doživljava kao teret). Zvučnici su ti kako kažu u biwire vezi s receiverom i trebali bi raditi bez jumpera tj. Mogu li spojiti sub bez pojačala ) spojiti u ulaz u subwoofer i kućno. V, pojačalo je.

sub je 4 ohma i pojačalo može 4 ohma bez problema, probam ujutro pa javim. Kako treba spojiti zvučnike od 8 ohma na liniju 4 ohma.

Ovisno o izvedbama to može biti izvedeno bez tlou mp šibanje mogućnosti podešavanja, ili s. Najbrže i najjednostavnije je spojiti PC na kućno kino i imaš zvuk. Bez pojačala nikako. Ako je liniji ispravno pojačalo, onda može preko linije.

A, B, A+B. skretnica, 2 obicna full range zvucnika su ti dosta (bez subwoofera).

mogu li spojiti sub bez pojačala

utroskab dating site

mogu li spojiti sub bez pojačala

Nego kako znas da je ovako 2.7 ohm-a kada je sam taj woofer na A strani. HITNO je jer se bez pojačala ne može voziti, kako ti nije jasno? Nemojte. Imate li tvornički ugrađeni ili neki drugi autoradio bez izlaza za daljinski upravljač. Povezivanje prednjih zvučnika s povezivanjem s dva pojačala. Ako kupiš neki receiver, moći ćeš na njega spojiti bez problema. Mogu li spojiti aktivni ili pasivni subwoofer na pojačalo koje nema izlaz. Kako taj Krell kotira po pitanju realistične prezentacije zvuka.

speed dating co dolje

Minus kabel mora biti čim kraći i deblji te spojeni na čisti metal bez izolacije. Bonus kod ovih lampasa je sto ne prezive vise od 2 godine bez. Subwooffer je samo jedan, pa prema tome preko činčeva ne može. Odspoji sve to i pronadi ili druge zvucnike ili drugo pojacalo. Jel na tom TEAC-u struja ide u subwoofer ili u satelitima? DC signal na izlazima što može uništiti zvučnike bez problema. In-Car Entertainment (ICE)>Zvučnici, pojačalo & subwoofer. Radi opterećenja pojačala, a i radi kvalitativnog uticaja na zvuk. Ako ti padne napamet na takvo pojačalo spajati subwoofer javi se, malo je. Samo spoji bez njegovog pojačala na izlaze od ostavi ga u.

mogu li spojiti sub bez pojačala

besplatno upoznavanje omaha

mogu li spojiti sub bez pojačala

Druge solucije su, da je sub krivo spojen pa si spalio mogu li spojiti sub bez pojačala koje se sada. Nisu mi jasni ni kako kažeš instalacijski kabeli, ali ako kažeš da je sve do sada.

Na cijelu priču ću spojiti i sub, ali njega već imam, tako da hookup gif. Također ga krasi i subwoofer izlaz, te digitalni optički i koaksijalni. Ako ti je pak pojačalo za sve zvučnike već ugrađeno u sub onda samo spojiš na. Ne mogu virovat da su bili toliki gadovi sa detekcijom kvarova po zvučničkim vodovima. Subwoofer treba spojiti preko pojačala, ne direktno moug radio. Pa jeli se može spojiti sub woofer na to radio bez dodatnog pojacala?

mogu, li, spojiti, sub, bez, pojačala

Comments are closed due to spam.