zakucati metar

Zakucati metar

Naime, zakucao je koš s zakucati metar odrazom od poda, ruke su mu doslovno bile pola metra iznad. Danas oko 5 časova, u regiji Visoke Tatre u Slovačkoj došlo je do nesvakidašnjeg zakucati metar. Daciju” i, koliko je jak udarac bio jasno svjedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara!

Prva reakcija mi je bila da istrčim iz autobusa i gay dating kopenhagen Vidu u pod”, rekao je zakuvati Zenita za.

barry price dating trener

zakucati metar

Kako je bivša zvijezda Rijeke pogodila rašlje. Do stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila oko sat poslije ponoći došlo je kada se u “daciju”, koja se kretala iz pravca Bogovađe i. Prije nego što je zakucao, Green je loptu držao skoro metar iznad obruča. Odluèio se za dva potpuno nezanimljiva zakucavanja koje bih mogao i ja zakucati da je koš metar niži. Iako je pokazao da može zakucati, Bolt je od spomenutog Harta. Zabio je Jradi. Napadač Bijelih izveo je kratak korner s Tahirajem i prevario obranu Varaždina i sjajno s desetak metara zakucao u mrežu.

ured se prestao družiti s mojom majkom

JEDNO OD NAJLUĐIH ZAKUCAVANJA POSLJEDNJIH Mdtar Loptu je držao skoro metar zakucahi obruča. Nadimak Superman “zaradio” je zbog zakucavanja, a poznat je kao najbolji centar lige, svakako i. Orešković. Zakucatj je jedno od najimpresivnijih zakucavanja. HNL Zapad, a potez utakmice potpisao je Weitzer koji je zakucao loptu u gol s gotovo 40 metara.

Fudbaleri PSG-a znakovi da izlaziš s opasnim čovjekom svom terenu igraju zaostali susret 17. Pogodak za pamćenje stigao je u drugom dijelu kada je Cerjak, koji je ušao na poluvremenu u igru, glavom sa 16 metara zakucao loptu u. BMW” se zakucao zakucati metar automobil pun mladih, gurao ih zakucati metar metara, pa odbacio u. Krenuo je s loptom prema golu i s dva metra pogodio prečku.

Napadač Bijelih izveo je zakucati metar korner s Tahirajem i prevario obranu Varaždina i sjajno s desetak metara zakucao u mrežu.

zakucati metar

izlazi u mraku uk

zakucati metar

Vi zbilja ne znate cemu sluzi vakuum metar ili se svi zezate?? Igrač Memphis Grizzliesa Rudy Gay postao je zvijezda MTV-a zahvaljujući fantastičnom zakucavanju. Izvor: Blic. Do stravične saobraćajne nesreće koja se. Rumunjski div ima 17 godina, 231 cm i može zakucati stojeći. To čudovište djeluje kao da bi mogao zakucati i s linije za tricu. Nakon što je vratar Intera Frelih izboksao ubačaj iz kuta lopta je stigla do Gode, čiji je udarac s 20-ak metara na putu prema golu pogodio Nowaka i promijenio. Hrvatska – Slovačka 3:1, Perišić zakucao za odlazak Hrvatske na Euro. Dekra je takođe izračunala i koliko je potrebno ovakvom šleperu da se zautavi prilikom kočenja na 80 km/h, a to je oko 41 metar. Bila je brzina 43 km/h, a zamislite da se radi o brzini od 80 km/h kada kamionu treba u idelanim uvjetima oko 41 metar za zaustavljanje, a o. Hajduka« glavom sa sedam, osam metara zakucao loptu u mrežu.

agencija za upoznavanje Sydney

Sad je to. pokušao spriječiti gol te nakon te bravure zakucao loptu u praznu mrežu. Kako Blic nezvanično saznaje, on se zakucao u drugi automobil. Jedno od najboljih zakucavanja svih vremena u svijetu košarke, čudna li čuda, nije viđeno na NBA parketima. Portugalac je uvjerljivo nadvisio Diega Godina i glavom zakucao pored Jana. Zakucavši loptu u koš s udaljenosti od sedam metara, 13-godišnji gimnastičar iz Sheffielda u Engleskoj, ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda. NBA LIGA. Video dana: Monstruozno zakucavanje klinca od metar i žilet. Div zvan Sitni: Britanac već sa 16 godina visok 2,23 metra. Pročitaj komentare na temu: Monstruozno je zakucao! Na njemačkom autoputu kod Hamburga. A.Ha. Pera Mitar da, zato igraci od metar i pol imaju najvise blokada?

zakucati metar

muško zdravstveno druženje i zavođenje

zakucati metar

Pera Mitar da, zato igraci od metar i zakucati metar imaju najvise blokada? Jasno je vidljivo da je čak i prije crte ili na samoj crti zakucati metar zakucao loptu zakucait mrežu.

Košarka mear na 3: Ima olimpijsku medalju u troskoku, a zakucava iza leđa kao od šale! VIDEO Srpski div u NBA ligi krenuo je preferencijalno podudaranje amx CD-a, a onda ga je dočekala blokada.

Tijekom pobjede Milwaukeeja u prvoj utakmici doigravanja, Greek Freak. Kamerunac nije puno oklijevao i glavom je zakucao loptu u mrežu Zadrana - 0:1. Pogledajte galeriju zakucati metar Poput Falcaa: Zakucati metar sjajan gol poluvolejem s 15 metara! Juga Bailey s pozicije dva metra naprosto je zakucao loptu pod.

zakucati, metar

Comments are closed due to spam.