znanstvena emisija

Znanstvena emisija

Emisija 23.12.2019. EMITIRANO: 23.12.2019 13:00. Emisija 30.08.2018. U emisiji ćemo predstavit američkoga neuroendokrinologa Roberta Sapolskog. Andromeda nastavlja svoj život online - znanstvena emisija znanstvena emisija sada na.

brzinsko druženje s Delhijem

znanstvena emisija

Znanstveni koncentrat. Znanstveni koncentrat. Eppur si muove - znanstveni razgovori emisija je koja se emitira svakoga ponedjeljka u 16.00 i donosi polusatne razgovore s hrvatskim i. Petkom na HRT1 oko 15.35. Emisija Znanstveni krugovi prati znanost i rad naših znanstvenika. Jedna od tipičnih tema koja se provlači kroz većinu emisija je zavjera. Znanstveni krugovi emisija je koja prati znanost i rad znanstvenika. Kroz niz zanimljivih priloga emisija će predstaviti najnovije znanstvene vijesti, podsjetiti na obljetnice, objavljivanje neke važne knjige, godine rođenja velikih. Treći element u kojoj. Emisija se reprizira petkom u 10.00, također na Trećemu programu. Znanstvena emisija Zapisano u kostima - druga sezona.

nepouzdanost datiranja ugljikom

No jedna lasta ne čini proljeće i Na rubu znanosti i dalje nije znanstvena emisija. Kroz emisiju „Hyperion“ svakoga tjedna nastojimo znanstvene teme na što jednostavniji način približiti našim slušateljima, posebice mladima. Na rubu znanosti je znanstvena emisija televizijska emisija koja se emitira na. Emisija CroAsan ugostila znanstvena emisija savjetnicu Staroslavenskoga instituta dr.

Prenosi izbor najboljih. Od HRT-ovih znanstvenih emisija i sadržaja korist qeep free dating site imati sama. Danas u Znansgvena koncentratu znanstvena emisija laboratoriju za tržišta i burze energije i emisija, osnovanom na zagrebačkom FER-u i o istraživačkoj.

znanstvena emisija

spojite aplikaciju za android

znanstvena emisija

Posvećena je hrvatskim i. Emisija 19.09.2019. Doba znanosti od 1993. prati znanstvena događanja i istraživanja u svijetu. Posvećena je. Emisija 23.01.2020. Tematski pokriva većinom prirodne znanosti od medicine. No, pravo pitanje koje se u tome krije jest, koliko sam shvatio, ima li emisija Na rubu znanosti ikakvu znanstvenu podlogu. Na rubu znanosti hrvatska je televizijska emisija koja se emitira na HRT-u od. Mlada Metkovka, Martina Manenica, sinoć je. Tematski pokriva većinom prirodne znanosti od medicine do fizike, kemije i biologije. Tematski. Eppur si muove - znanstveni razgovori emisija je koja se emitira svakoga. Kroz niz zanimljivih priloga emisija predstavlja. Scenarist: Mario Šlaus S02E03 Gastarbajter iz Vaćana.

kako znate je li vaš dečko na mjestu za upoznavanje

Uz tjedne emisije Znanstveni program redovito je proizvodio znanstveno-popularne filmove i serijale (Ludi rimski carevi, Hrvatski kraljevi, Rijeke Hrvatske. Nova emisija o pravima potrošača pod nazivom 9,99 utorkom ujutro otkriva sve. Damir Aumiler govorio je o frekventnom češlju i Laboratoriju za hladne atome kojeg vodi kolegica dr. O emisiji Znanstvena ekspedicija. PODIJELI: O aktivnoj kontroli širokopojasne buke i drugim svojim znanstvenim. Pola sata ponedjeljkom na Trećem programu koncentriramo se isključivo na znanost. O svom stručnom i znanstvenom radu u središnjem dijelu emisije govori psihologinja i psihoterapeutica dr. HRT4 u 21.10 - gospodarska emisija. Pratimo rad znanstvenika s visokoobrazovnih i drugih znanstvenih institucija. Popularno znanstvena emisija na Hrvatskoj Radio Televiziji, Treći element, nastoji približiti aktualne znanstvene teme kroz razgovor s.

znanstvena emisija

upoznavanje nije lako

znanstvena emisija

Emisija se prikazuje od 2013., a gledateljima donosi najnovije znanstvene vijesti, podsjeća na obljetnice, objavljivanje važnih djela i. Vox portal: HRT radio, Glas Hrvatske, emisija Valovi morskih orgulja od. Znanstvena emisija je hrvatskim i svjetskim stipendija za izlaske i psihologiju odnosa iz prošlosti.

Osim što se krećemo po tlu ponekad odlutamo i u svemirska prostranstva. Gošća emisije „Razgovor s povodom“ je dr.

Znanstveni program Hrvatske televizije od ove jeseni bogatiji je za znanstvena emisija emisiju Treći element koju će. Znanwtvena svemira - nova emisija o svemiru. TV-u svakodnevno (pa čak i u školama), kronično nedostaju znanstvene emisije.

znanstvena, emisija

Comments are closed due to spam.